Salangen-Nyheter

«Lyden av Astafjord» går av stabelen

Ei helg med god musikk

Slik så det ut når «Lyden av Astafjord» ble arrangert i 2019 i Lauvhallen. FOTO: KNUT ARILD JOHANSEN.

Arrangementet «Lyden av Astafjord» er bare noen timer unna. Det finner sted i Lauvhallen i Lavangen fredag og lørdag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Artistene har varmet opp og er klare, frivillige stiller til og sponsorer påser at arrangementet kan gjennomføres. Initativtaker til arrangementet, Geir Ove Mortensen gleder seg til denne helga som blir fyllt med god musikk og sosialt samvær i rikt monn.

- Det er virkelig en opptur å endelig få arrangere igjen. Fantastiske lokale sponsorer, masse lokalt engasjement fra alle. Ungdommens kulturmønstring og Lyden av Astafjord samarbeider om arrangementet i dag fredag. Det er også et samarbeid mellom Lavangen Liv og Røre og ungdomsrådene i Salangen og Lavangen, sier Geir Ove til nettavisen.

Under UKM skal band fra Salangen og Lavangen delta på scenen. Disse bandene er "Kjellerkameratene", "Lukas and  the Hendrix Experience", "Killing Beans", Ronelia Larsen og "The Mohammads". Det hele finner sted fra klokken 18.00 til 22.00 fredag kveld i Lauvhallen på Tennevoll.

Lørdag og festaften

Rosinen i pølsa kommer først lørdag kveld da lokale band opptrer i Lauvhallen fra kl. 21.30. Her har man i år fått bandene Blått og Rått, "Ourland", "Dvie", "One Vision a Tribute to Queen" og TopCoat på scenen.

Billetter til hærligheten lørdag kan man kjøpe ved å klikke på denne linken!