Salangen-Nyheter

Nesten full sal for Annie:

Elevene gjorde en god jobb

Det var en flott forestilling elevene ved sal og scene valgfag på Salangen skole fremførte på kulturhuset. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Det var en flott forestilling elevene ved sal og scene valgfag på Salangen skole fremførte på kulturhuset. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Onsdag kveld var det duket for musikal inne på Salangen kulturhus da valgfaggruppen sal og scene fremførte "Annie". - Jeg ble helt rørt under siste sangen, forteller valgfagslærer ved sal og scene, Ann Kristin Bakkemo.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 02.06.2017 kl 00:00

Annonse
Annonse

Det var mange som hadde møtt opp ved Salangen kulturhus onsdag kveld da elevene ved valgfaggruppen sal og scene hadde vår-forestilling hvor de fremførte musikalen "Annie" som de hadde øvd på siden påske. Forestillingen var veldig flott fremført på tross av at det i siste liten måtte skriptet endres på grunn av sykdom og i tillegg at sceneteppet ikke kunne trekkes for mellom scenebyttene gjorde de dyktige elevene en fin fremstilling av "Annie".

Annie inne på kontoret hos Oliver. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

- Jeg ble rørt

Lærer og leder ved valgfagsgruppa sal og scene, Ann Kristin Bakkemo forteller etter forestillingen at hun er veldig stolt over elevene sine. - Det gikk helt fantastisk bra, jeg ble helt rørt under siste sangen.  Jeg er veldig stolt over dem. skryter en rørt og stolt Ann Kristin i intervju med nettavisen.

Barnehjemstyreren Miss Hannigan er tydelig lei alle de rampete ungene. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Nervøs på generalprøven

Trude som spilte hovedrollen, gjorde en flott tolkning av barnehjemsjenta Annie og er selv veldig fornøyd over hvor bra forestillingen gikk selv om de slet litt under generalprøven. - Jeg synes det gikk kjempefint, over alle forventninger. På generalprøven gikk det ikke så bra og alle var litt nervøs, men de sier jo at om generalprøven går dårlig blir forestillingen bra, jeg håper det går like bra i morgen når vi skal fremføre musikalen for barnetrinnet, forteller hovedrolleinnehaveren.

Annie sammen med hunden Sandy. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Oliver sjekker om Annies halvdel av smykket passer foreldrenes halvdel, som de falske foreldrene nå har fått av Miss Hannigan. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Barnehjemsungene; Andrea, Kristi og Maren forteller de har øvd siden klokken tolv i forkant av forestillingen.  FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Trude som hadde rollen som Annie er veldig fornøyd med hvor bra forestillingen gikk. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Annonse