Salangen-Nyheter

Skoleskirenn i går:

Elever storkoset seg

Mia (t.v), Eline og Synne er aktive skigåere og syntes det var stas med skidag. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

IDRETTSHEIA: Salangen skole hadde tirsdag det årlige skoleskirennet. Det var mange spreke og fornøyde elever som deltok. - Det er artig, sier elevene til nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Skoleskirenn er en gammel tradisjon som blir mindre og mindre vanlig, men Salangen skole holder sterkt til denne gode tradisjonen. I går formiddag var det blant annet 100 elever bare fra 1-4-klassen som hadde ski under foten. - Mellomtrinnet har vinteruke og i dag skulle de gå på ski her oppe. Hele skolen bestemte seg å bli med og heller bruke dagen her oppe de også. Dette er ingen konkurranse, vi er her for å kose oss. Og det ser ut som at elevene har storkoset seg med å komme ut, sier lærer Trine Torgersen til nettavisen.

- Jeg er i heiagjengen i dag, sier Trine Torgersen og ler. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Spreke elever

Løypa var 2 kilometer lang, og elevene gikk den flere ganger. Tre elever fra fjerde klasse kunne nesten si hvorfor de liker å gå på ski. - Det er farten, artigheten og treningen, sa Mia, Eline og Synne i kor til nettavisen. - Jeg liker å gå på ski. Jeg deltar flere ganger på onsdagsrennene. I tillegg er dette gøyere enn å være på skolen, sier Eline til nettavisen.