Salangen-Nyheter

Juleavslutning på Sjøvegan VGS:

– En "All time high"

I dag var det juleavslutning for Sjøvegan videregående skole. Den ble avholdt inne på kantina med et mangfoldig fyrverkeri av underholdning av både elever og administrasjonen. – Denne juleavslutningen er

SJØVEGAN: I dag var det juleavslutning for Sjøvegan videregående skole. Den ble avholdt inne på kantina med et mangfoldig fyrverkeri av underholdning av både elever og administrasjonen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Torsdag var siste skoledag for elevene ved Salangen videregående skole på Sjøvegan. Her var det gjort klart med underholdning i form av både sang, bildepresentasjoner og fremvisning av mangfoldet av folkedrakter blant elever, lærere og administrasjon. Konferansierer for avslutningen var Veslemøy Talset og Eirin Værnes, som forteller til nettavisen at de synes det er et bra program med mye forskjellig og mange engasjerte.

Konferansierer for avslutningen var Eirin Værnes og Veslemøy Talset. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Rektoren er fornøyd

Rektor ved skolen, Kjell-Arne Giske sier han er veldig fornøyd med årets juleavslutning. – I dag er siste skoledag før elevene kan ta en velfortjent juleferie. Denne juleavslutningen er "all time high", helt fantastisk. Vi har og fått vist frem det eventyrlige mangfoldet vi har ved Salangen videregående skole, gjennom en sekvens av fremvisning av folkedrakt. I tillegg har vi hatt spansk julesang av spreke førsteklassinger som har spansk på timeplanen, forteller rektoren til nettavisen.

Her var en rekke folkedrakter som ble vist frem av mangfoldet på skolen, blant disse var bunader fra flere steder i Norge, og folkedrakter fra mange andre steder i verden. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Blant underholdningen var blant annet en gruppe lærere som fremførte Eivinds Julevise. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN