Salangen-Nyheter

Bardu korforening på Irland-tur:

– En rik musikkultur

Onsdag hadde Bardu korforening konsert i Christ Church Cathedral. – Det er en stor kirke med god akustikk, sier Siw Asplund Blix. FOTO: PRIVAT

SJØVEGAN: Denne uken er Bardu korforening på besøk i Irland. Her har de vært på en liten gjennomreise hvor turen startet i Galway, og har tatt de tretti medlemmene av koret gjennom landet til Dublin hvor de har holdt konsert.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Siden lørdag har de tretti medlemmene i Bardu korforening vært på en liten gjennomreise i Irland. De landet lørdag i Galway og har dratt med buss på sightseeing østover og helt til Dublin. Onsdag avholdt de konsert inne på Christ Church Cathedral som ligger et steinkast unna det historiske Dublin Castle.

Fått sett og opplevd mye

Medlem av Bardu korforening, Siw Asplund Blix forteller til nettavisen at det har vært noen interessante dager i Irland, som forøvrig har en ganske rik musikkultur. – Vi har fått sett og opplevd mye spennende. Onsdag hadde vi konsert i Christ Church Cathedral som gikk veldig fint. Det er en stor kirke med god akustikk. Her fremførte vi både norske og irske sanger, blant annet "Irish Blessing" og "Wind of the Western Sea. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger på  sier Siw til nettavisen.