Salangen-Nyheter

Ny ismaskin på YX Sjøvegan:

En strategisk investering

På Yx Sjøvegan kan de nå tilby Il Primos nydelige is. Her serverer Markus Johnsen en av deres mer populære smaker vanilje og brownies. FOTO: BENJAMIN BJØRKLI

SJØVEGAN: På Sjøvegan kan YX nå skryte av en nyinvestert ismaskin, knapt 2 uker gammel. Allerede nå har den høstet stor popularitet hos publikum, og regner med at den også blir populær hos sommergjestene på campingplassen og båthavna like ved.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

YX Sjøvegan har nå anskaffet seg ismaskin fra Il Primo. Den er svært enkel å bruke, og rengjøringen av den går lettere enn den tradisjonelle softismaskinen, ifølge butikkmedarbeider Markus Johnsen, som gir en demostrasjon av hvordan maskinen betjenes. – Man trekker ut en skuff, setter i et beger og deretter velger man smak. Omtrent som en kaffemaskin, forteller Johnsen fornøyd. Det går for øyeblikket bare i beger, men Johnsen deler videre med nettavisen at de ser på mulighet for at det vil komme inn kjeks også etterhvert. Smakene er variable, men folkefavoritten ser ut til å allerede være bestemt. – Det er alt fra jorbær og mango til solbær, sitron, capoccino og vanilje & brownies, for å nevne noe. Av disse er det jordbær og vanilje & browies som er de mest populære, sier Johnsen og legger avsluttende til at de også tilbyr laktosefri is for de som ønsker det.