Salangen-Nyheter

Salangen kommunestyre torsdag:

Enig om økonomien

På bildet: Kommunestyret i Salangen var torsdag samlet til høstens første møte. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Torsdagens kommunestyremøte i Salangen bar preg av den økonomiske situasjonen kommunen er i for tiden. Sakslista inneholdt en rekke saker som inbefattet økonomi.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Administrasjonssjef Elisabeth Nutti orienterte om den vanskelige økonomiske situasjonen kommunen er i nå og de tiltak som er satt i verk. Her ble det vist til sist ukes vedtak om innkjøpsstopp i kommunen. Kommunestyret tok dette til etterretning og hadde ingen kommentarer til tiltaket.Ble debattert

Budsjetter og finansreglement stod også på sakskartet og ble debattert til en viss grad. Også instillingene i disse sakene ble vedtatt enstemmig.Prekært

Videre ble den prekære boligsituasjonen i Salangen tatt opp. Men her kunne man ikke si noe mer enn at det vil lette noe på boligtrykket når prosjektet "Bo i Salangen" er gjennomført. Det ble også stillt spørsmål om kaia på Salangsverket og hvem som bærer utgiftene med å drifte den. Til nettavisen sier Frode Bruvoll, leder av NASA, at det er de som driver kaia til selvkost, mens kommunen betaler for strøm og vedlikehold.

De som vil høre og se hele kommunestyremøtet, kan gå inn på web-tv opptaket under her:


De som vil se kommunestyret - med muligheter for å velge enkeltsaker i egen "gardin" på venstre side i spilleren, kan klikke her !