Salangen-Nyheter

Lavangen med ny nettside:

Enklere og ryddigere

Lavangen kommune med ny hjemmeside. Grunnen til at de skifter nå igjen skyldes ny kontrakt med ny domeneleverandør. SKJERMDUMP: LAVANGEN.KOMMUNE.NO

TENNEVOLL: Lavangen kommune har igjen oppdatert sine hjemmesider. Den nye siden deres er mer ryddig, men skyldes hovedsakelig at de nå bytter leverandør.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Helt siden Lavangen kommune fikk egen hjemmeside har de benyttet seg av domeneleverandøren Crayon, men ettersom kontrakten utgår ved årsskifte har de nå tatt i bruk sin nye leverandør som er Custom-Publish. - Vi har nå publisert den nye nettsiden vår som er noe annerledes enn vår gamle hjemmeside. Denne nye siden er mye mer ryddig og enklere å bruke. Man bare skriver inn emneord i søkefeltet som nå er plassert midt på siden, i tillegg har vi en tjenestekatalog integrert på siden. Vi i arbeidsgruppa er veldig fornøyd med vår nye leverandør og nettside, og håper de som besøker siden også vil være fornøyd. Jeg oppfordrer alle til å benytte seg av søkefeltet, og er det noe de etterlyser er det bare å ta kontakt med servicekontoret, opplyser Anne Strømmesen til nettavisen.

Anne Strømmesen ved servicekontoret Lavangen kommune oppfordrer alle til å benytte seg av søkefeltet på den nye kommunesiden.

Samisk kommuneside

Lavangen kommune jobber også med å ha et samisktilbud på sin hjemmeside, men på grunnav begrensede ressurser er denne siden ikke enda helt ferdigstilt. - Vi jobber også med å få en samisk hjemmeside, men har måtte sette den litt på vent ettersom vi for tiden har litt mangel på personalressurser, dette er selvfølgelig beklagelig, men denne siden vil bli mer fullkommen etter hvert, forteller Strømmesen avsluttende.