Salangen-Nyheter

Fikk kommunevalgslista klar i går:

Er APs ordførerkandidat

Det er mange spennende ansikter å se på kommunevalgslisten til Salangen Arbeiderparti foran høstens kommunevalg. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Salangen Arbeiderparti hadde onsdag kveld nominasjonsmøte. Kommunevalgslista er nå klar med med nye ansikter, deriblant ordførerkandidat Sveinung Nyvoll (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Lista inneholder 21 navn, og på topp er Sveinung Nyvoll fra Øvre Salangen. Han er dermed også ordførerkandidat. På andreplass er Ingrid Helene Frantzen fra Melen, og på tredjeplass troner Gunnar Sæbø fra Sjøvegan, for å nevne noen navn.

Fornøyd

Leder i Salangen Arbeiderparti, Jon Myrmel er veldig glad og fornøyd med nominasjonsmøtet, og viser stolt frem lista med navn til årets valg. - Vi har gjort et godt og grundig arbeid med denne lista på forhånd, og valget på disse personene var enstemmig på møtet. Jeg er veldig stolt over at vi har fått til en fornyelse, og at vi har klart å få flere unge med, og ikke minst flere kvinner med på lista. Men vi har noen "gamle" travere med også, og mener det kan være bra, sier Myrmel. Han påpeker at partiet fremover har en jobb å gjøre, ikke minst med kommunereformen som er foran oss. - Vi vil bruke tid, og tenke oss nøye om før vi bestemmer oss på dette. Det som blir viktig for Arbeiderpartiet er at vi ønsker å bevare Salangen- samfunnet som en bygd dersom vi blir med i en stor- kommune, sier en engasjert og fornøyd Myrmel til nettavisen.

Listetoppen

Ordførerkandidaten og listetoppen, Sveinung Nyvoll var bortreist da det ble avviklet nominasjonsmøte, men nettavisen fikk noen kommentarer på telefon. - Jeg takker for tilliten, og årsaken at jeg har sagt meg villig til dette er først og fremst at jeg er samfunnsengasjert og mener vi i fellesskap kan være med på å påvirke styringen av Salangen kommune. Jeg er opptatt av at Salangen kommune skal være en god kommune å bo i, og da må vi også tenke økonomi oppi det hele, og jeg er klar over at økonomien ikke er den beste i Salangen kommune, avslutter Nyvoll.

Mange saker fremover.

Den engasjerte, Jon Myrmel er evig optimist, og ser lyst mot valget til høsten. - Vi ønsker et politisk skifte i Salangen, og Arbeiderpartiet er så absolutt rustet for dette med den kommunevalgslista vi nå har. Vi går i mot en spennende og arbeidskrevende høst frem mot valget, sier Myrmel.

Her er den endelige kommunevalgslisten for Salangen Arbeiderparti: