Salangen-Nyheter

Lavangen SPs kommunevalgsliste er klar:

Erling vil bli ordfører

Erling Bratsberg stiller som Lavangen Senterpartis ordførerkandidat ved høstens kommunevalg.

41-åringen Erling Bratsberg (bildet) stiller som Lavangen Senterpartis ordførerkandidat ved høstens kommunevalg. Dermed får sittende ordfører Viktor Andberg en solid konkurent.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I lengre tid har det vært spekulasjoner blant lokalbefolkningen og lokalmedia i Lavangen om hvem som kom til å bli Arbeiderpartiets motkandidat i forhold til ordfører i Lavangen. Nå har Lavangen Senterparti kommet ut med en bred kommuneliste, der læreren Erling Bratsberg (41) står som ordførerkandidat for partiet ved høstens valg. Dermed vil sittende ordfører Viktor Andberg få en tøff konkurranse om ordførerklubba for de neste fire årene. Som varaordførerkandidat for Lavangen Senterparti stiller den unge politikeren Sandra Borch (22). Mens fagarbeideren Ivan Røkenes stiller på tredjeplass på listen.

Ble klar onsdag kveld

Forslag til liste kom ut etter gårdagens siste møte i nominasjonskomiteen til Lavangen Senterparti. Lista skal endelig behandles av nominasjonsmøtet i partiet i starten av februar. - Vi er stolte over listen vi legger frem. Den har 20 dyktige kandidater med god aldersspredning. Lista har kandidater med lang politisk erfaring, og den har kandidater med nytt engasjement og et sterkt ønske om å delta i lokalpolitikken i Lavangen. Sammen vil kandidatene gjøre en sterk innsats for å føre Lavangen i en positiv retning i årene som kommer, sier talsperson i nominasjonskomiteen til Lavangen Senterparti, Anne Kari Hommedal til nettavisen.

Her er Lavangen Senterpartis forslag til kommunevalgliste:

Her er Lavangen Senterpartis forslag til kommunevalgliste:

#

ANNONSE
Annonse