Salangen-Nyheter

Jensen Elektriske:

Etablerer seg i Bardu

Euronics blir nå etablert på Setermoen, i Domus-senteret. ARKIVFOTO: KARIN HASUND

SETERMOEN/SJØVEGAN: Jensen Elektriske AS skal i midten av november være klar til å åpne en helt ny Euronics- butikk i Domus- senteret på Setermoen. - Det blir en fin butikk, og vi ser frem til dette, sier Tormod Berg (t.v).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Nyheten om at det blir en Euronics- butikk på Setermoen er offentlig, etter at Coop Nord har bestemt seg for å avvikle dagens elektroforetning som er Coop Elektro, i Domus-senteret i Bardu. Årsaken til nedleggelsen av Coop Elektro er den skjerpede konkurransen som har vært de siste årene. Jensen Elektriske med Tormod Berg i spissen vil derfor etablere seg med egen Setermoen- butikk. Prosessen med å avvikle dagens elektroforetning i Domus- senteret vil pågå utover høsten.

- Blir en fin butikk

Tormod Berg i Jensen Elektriske kan fortelle at det kommer til å bli ansatt 2 personer, pluss ekstra hjelp som utgjør en halv stilling. Hvem som skal være butikksjef i den nye Euronics- butikken på Setermoen, er ikke klart enda, i følge Berg. - Vi er i gang med arbeidet. Vi skal åpne dørene i midten av november. Det blir en fin butikk, sier Tormod Berg til nettavisen. Fra før av drifter Jensen Elektriske Euronics- butikken som er på Sjøvegan.

ANNONSE
Annonse