Salangen-Nyheter

Tour De Andørja Terreng vil ha med folk:

Få familien på sykkel

På bildet: Førstkommende lørdag 4.september er det klart for Tour De Andørja Terreng. Også de minste syklistene er klare.

På bildet: Førstkommende lørdag 4.september er det klart for Tour De Andørja Terreng. Også de minste syklistene er klare.

Utflyttet salangsværing, og aktiv i Tour De Andørja Terreng, Hans Johan Tofteng har en klar oppfordring til folk i hjembygda. - Jeg utfordrer alle familier i Salangen å sykle i årets TDA Terreng førstkommende lørdag 4.september kl. 12.00, utfordrer Tofteng.

Publisert:

Annonse
Annonse

Førstkommende lørdag er det nok en gang klart for sykkelløp på Andørja - men denne gangen i terrenget. I år ønsker arrangørene og satse enda mer mot familiene og syklene hjemme på gården. -  Alle som deltar i årets TDA Terreng, er med i trekningen av et reisegavekort på 5000 kroner, sier Hans Johan Tofteng som er med i arrangementskomiteen til årets arrangement.


For alle

Tofteng kan ikke få sagt det nok mange ganger, hvor mye han ønsker og se salangsværinger på sykkelsetet under årets Tour De Andørja Terreng. -  Løpet er tilpasset familien, med klasser for de minste, mosjonistene og de mest spreke som sykler i en av Nord Norges tøffeste terrengsykkelløyper. Det serveres også varm mat i kafeen underveis, sier Tofteng til nettavisen.


På bildet:

Det blir mange bratte bakker og fine strekninger under årets Tour De Andørja Terreng.


Mobilserer familiene

Under årets sykkeløp i terrenget på Andørja, vil arrangørene ha alle i familien med på sykkeltur i marka. Dette sier Janne Helgesen, som er medansvarlig for TDA Terreng 2010. - Du kan sykle familieløypa som er 7 km lett skogsvei - her trenger du ikke noen avansert sykkel eller lang erfaring med terrengsykling. Har du syklet mosjonsklassen i TourDeAndørja Triple Challenge, er du mer en godt kvalifisert til høstens sykkeltur, sier Janne Helgesen stolt.


De yngste i trening

I hele vår har de yngste trent i terrengsykkelløypa ukentlig. Været har ikke fått lov å legge noen som helst demper på hverken humør eller innsats. - Vi håper at vi ser mange kjente ansikter fra Salangen og regionen forøvrig her på førstkommende lørdag, avslutter Hans Johan Tofteng til nettavisen. Les mer om løpet på www.letour.no

Annonse