Salangen-Nyheter

Skryter frem dugnadsgjengen:

- Fantastisk innsats

Nå er det nesten bare å vente på at snøen skal falle. FOTO: ALVILDE SÆTHER

ØVRE SALANGEN: Nå er det nesten bare å vente på at snøen skal falle nå som dugnadsgjengen i Øvre Salangen har gjort et utmerket arbeid med å rydde 3 kilometer med skog.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Etter flere timer med dugnadsinnsats har 3 kilometer med skog blitt ryddet i lysløypa i Øvre Salangen etter engasjementet til dugnadsgjengen i høst. Dag Sæther som er leder i Øvre Salangen Idrettslag sier at det har vært litt av en jobb og skryter av innsatsen til de som har bidratt. - Totalt har vi vært 25 personer som har hjulpet til. Det har vært en svær innsats blant beboerne om å få ferdigstilt lysløypa, sier Sæther og blir stolt av at det er så stor interesse å kunne oppgradere lysløypa i Øvre Salangen.

Slik ser det ut i lysløypa i dag etter at dugnadsgjengen har gjort sitt fantastiske arbeid. FOTO: ALVILDE SÆTHER

Mangler bare snøen

Selv om det har vært mye arbeid med motorsag, kapping og rydding er løypa ikke helt ferdigstilt.  Den nåværende lysløypetraséen har blitt ryddet hvert år, og tanken er å legge om traséen slik at det blir en rundløype på cirka 3 kilometer Dag Sæther kan nevne ovenfor nettavisen at selv om mye av ryddingen er gjennomført må det fortsatt gjennomføres installasjon av lysstolper, men løypa kan likevel benyttes når snøen kommer.