Salangen-Nyheter

Salangen HelseRehab:

Får fylkestingets støtte

På bildet: Ordfører i Salangen, Ivar B. Prestbakmo fikk støtte hos fylkestinget i at Salangen HelseRehab fortsatt skal være en viktig institusjon for rehabiliteringstjenester og pasienter fra store deler av lansdsdelen i framtida. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Fylkestinget i Troms vedtok enstemmig etter forslag fra ordfører Ivar B Prestbakmo (bildet) en uttalelse med støtte til at Salangen HelseRehab fortsatt skal være en viktig institusjon for rehabiliteringstjenester og pasienter fra store deler av lansdsdelen i framtida.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Fylkestinget i Troms mener at det må legges til rette for at stiftelsen Salangen Helserehab fortsatt kan spille en viktig rolle med henhold til viktige rehabiliteringstjenester i Nord-Norge, også etter at samhandlingsreformen er en realitet i løpet av 2012.

Viktig bidrag

Ordfører i Salangen, Ivar B. Prestbakmo er svært glad for støtten. - Jeg oppfattet fylkestingets enstemmige støtte som et viktig bidrag i det arbeidet jeg og andre holder på med, for å sikre ei positiv framtid for Salangen HelseRehab. Vedtaket er også et sterkt signal om betydningen av Salangen HelseRehab for pasienter i Nord Norge som har behov for viktige rehabiliteringstjenester, og også som viktig regional kompetansearbeidsplass, understreker Prestbakmo.