Salangen-Nyheter

Salangen-Nyheter:

Får investeringsmidler

Salangen-Nyheter og avdelingen SN Produksjon har fått investerings- og kompetansehevningsstøtte fra Innovasjon Norge. FOTO: SIMEN FOLLESØ RØISELAND, NRK

SJØVEGAN: Nå er det klart at Innovasjon Norge går inn støtter Salangen-Nyheter med totalt hele 390.000 kroner. - Dette viser at Innovasjon Norge støtter og tror på idéene og målene til Salangen-Nyheter, sier Elisabeth Westgaard, rådgiver hos nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Nå er det klart at Salangen-Nyheter mottar hele 390.000 fra Innovasjon Norge. - At vi har kommet gjennom nåløyet, viser at Innovasjon Norge har tro på min visjon, sier eier og redaktør Jon Henrik Larsen. Visjonen som Innovasjon Norge har gått inn med penger i hos Salangen-Nyheter er "å bli ledene på Web-TV i Nord-Norge" og starte "Nord Norges ledende web-tv kanal".

Forskjellige formål

Av de 390.000 kronene skal 280.000 gå til investeringer i nytt utstyr, mens 110.000 skal gå til kompetansehevning. - Dette er en gledelig nyhet for Salangen-Nyheter, som nå gjør at vi kan komme enda nærmere eierens visjon, sier Elisabeth Westgaard som er prosjektansvarlig og rådgiver hos Salangen-Nyheter. Prosjektmidlene er tildelt Salangen-Nyheters Web-TV avdeling, SN Produksjon.

Spesialrådgiver Hans-Tore Nilsen fra Innovasjon Norge ble imponert under sitt besøk hos bedriften i desember i fjor. FOTO: KARIN HASUND

Økt etterspørsel

- Det vi ser er at Web-TV er ett medium i vekst, og dette tilskuddet viser at Innovasjon Norge også ser at dette er noe som det vil være en økt etterspørsel for i tiden som kommer, forteller Larsen. Salangen-Nyheter vil fortsette sin Web-TV utvikling i tiden som kommer, så det er bare å følge med, understreker Larsen.