Salangen-Nyheter

Vant tur til Holmenkollen:

Får møte sine skihelter

På bildet: Veslemøy Talseth, Ariane Daleng og Andrine Daleng, Anna Elise Anker, Andrea-Hansine Daleng og Thea Rørstrand er alle klare for en tøff skihelg i Oslo. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Jentelaget gruppe 3 fra Salangen IF Ski har vunnet drømmedag i Holmenkollen med skiheltene sine. Allerede til helga vil jentene kunne tilbringe tid med verdens beste langrennsjenter- og gutter.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Kommende helg er det nemlig verdenscup i Holmenkollen i Oslo, med femmila for herrene på lørdag og tremila for damene på søndag. Drømmedagen for Salangen-jentene starter med å spise frokost sammen med verdens beste langrennsjenter- og gutter. Deretter får de oppleve rennet fra VIP-området på stadion. Ariane Daleng er veldig klar for helga.  - Vi kom over en konkurranse på Facebook der man kunne søke at 10 stykker fra sin ski-gruppe kunne være på å møte skiheltene. Da ble det søkt hvor jentene på gruppe 3 i Salangen kunne delta, sier Ariane til nettavisen. Jentene har store forhåpninger og Ariane Daleng gleder seg veldig til å møte sin ski helt, nemlig Therese Johaug.