Salangen-Nyheter

Salangen blir markeringskommune:

Får vise seg frem

Under januarmøtet til Fylkesmannen i Troms er det Salangen som skal bli presentert som den årlige markeringskommunen. DRONEFOTO: JON HENRIK LARSEN.

Under januarmøtet til Fylkesmannen i Troms er det Salangen som skal bli presentert som den årlige markeringskommunen. DRONEFOTO: JON HENRIK LARSEN.

SJØVEGAN/TROMSØ: Under fylkesmannens januarmøte i 2018 er Salangen trekt ut til å være markeringskommune. Her får kommunen en gylden mulighet til å fremme seg selv i en egen presentasjon.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

I januar hvert år arrangerer fylkesmannen i Troms et møte hvor ordførere og rådmenn fra kommunene møtes for å blant annet drøfte aktuelle temaer. Hvert år utnevnes en kommune som får presentere seg selv, denne gang er det Salangen som har fått stafettpinnen. Ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo forteller at de planlegger å bruke denne anledningen til å presentere hva Salangen har å by på. - Vi driver nå å planlegger en liten presentasjon til dette møtet. Det er kultursjef Kurt Jan Kvernmo som har fått i oppgave å lede en gruppe representanter fra kommunens mangfold innen kultur, næring og aktiviteter for å sette sammen denne presentasjonen, opplyser Salangen- ordføreren.

Blir fargerikt og trivelig

Prestbakmo forteller at det er enda en del av planleggingen som gjenstår,  men kan opplyser at det er mange ting hun ønsker å vise frem. - Vi ønsker å ha med litt musikk, litt bilder og historie fra Salangen, i tillegg til å fremme kulturen og næringen vi har i kommunen. Jeg har også noe jeg jobber opp mot som enda ikke er avklart, men som kan bli veldig kult om vi får det til. Alt jeg kan si er at det blir fargerikt og trivelig, og som alltid sprekt, romslig og fremtidsrettet, sier Sigrun Wiggen Prestbakmo avsluttende.

Annonse