Salangen-Nyheter

Samler kulturlivet til felles jubileumskonsert:

Feirer sine 75 år i kveld!

Salangen Musikkforening feirer i dag 10.desember sitt 75 års jubileum. Den offisielle jubileumsdatoen var egentlig i mai - men nå i desember blir selve markeringen.

I kveld klokken 17.00 feirer Salangen Musikkforening sine 75 musikkglade år i Salangen. Det gjør de med å lage til en musikk- og kulturfest i Salangen kulturhus.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 12.12.2022 kl 09:37

For jubilanten skal ikke bare spille selv, de ønsker nemlig og bruke anledningen til å fremheve annet kulturliv i Salangen på samme tidspunkt. Den offisielle jubileumsdatoen for foreningen var den 12.mai i år.

- Dette har vi ventet lenge på. På grunn av koronaen har vi ikke kunnet ha noe jubileumskonsert. Derfor har vi nå valgt å ha denne nå i dag lørdag 10.desember. Vi benytter muligheten samtidig til å fremheve det utrolig gode musikkmiljøet i Salangen. Det er ikke alle som alltid har muligheten og får en scene for å vise seg frem. Men det gjør vi noe med nå i forhold til vårt jubileum, sier leder i Salangen Musikkforening, Svein Engmo til nettavisen.

Musikkforeningen presenterer i tillegg til seg selv på scenen lørdag ettermiddag kulturelle innslag som Salangen Seniordans, Salangen skole- og drillkorps, Baluba, Makalaus, Juli@ Constance, Kjellerkameratene, Kulturskolen, Eirin Heggelund, Siste Dråpe og SalSing.

Festaften i Salangens storstue

Lørdagens jubileumskonsert blir absolutt en festaften i Salangens storstue.

- Du kan trygt si at dette blir en real festaften for alle!. Einar Harald Wold skal blant annet fortelle litt fra oppstarten av Musikkforeningen. Vi har også fått nye uniformer i år som vi skal bruke på konserten. De er kun vist frem på 17.mai og da vi spilte på sykehjemmene, sier Svein Engmo til nettavisen.

Han avslutter med å si at konserten begynner kl. 17.00 og det er gratis inngang. Det blir også salg av kaffe.