Salangen-Nyheter

Vel fortjent:

Fikk Arbeidsmiljøprisen

Yvonne Borch og Hege M Rollmoen etter udeling av arbeidsmiljøprisen. FOTO: LAVANGEN KOMMUNE

TENNEVOLL: Fredag delte ordføreren i Lavangen ut erkjentlighetsgave til to ansatte for sine 25 år i tjeneste, i tillegg ble det utdelt arbeidsmiljøprisen 2015 til gledessprederen Yvonne Borch.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

To ansatte i Lavangen kommune fikk annerkjennelse for sine 25 år i tjeneste. Det var ingen andre enn Torill Bones og Ingrid Hammer. Det var ordføreren, Bernhardt Halvorsen selv som delte ut gavene som bestod av gavekort, plakett og selvfølgelig blomster. - Dette er en annerkjennelsesmedalje for å fremheve gode kollegaer og fremme et godt arbeidsmiljø, sier ordfører Halvorsen.

Arbeidsmiljøprisen

Arbeidermiljøprisen gikk til helsesekræteren, Yvonne Borch. «Problemløser, blid, sammarbeidsvillig» er noen av de mange positive egenskapene som blir listet opp. - Yvonne Borch har mange positive egnskaper og hun er en gledesspreder. Vi ønsker derfor å annerkjenne dette og hun har vel fortjent denne prisen, sier leder i arbeidsmiljøutvalget Hege M. Rollmoen.

Trim for Ansatte

Kvelden sluttet ikke der, i tillegg ble det trukket vinnere i forbindelser med «Trim for Ansatte» hvor topp-premien var et reisegavekort på 10.000 kroner. «Trim for Ansatte» var et program hvor deltakerne fikk poeng alt etter hvor mye de trente, uavhengig av hva slags trening. For å kunne delta i trekningen var de avhengig av at de hadde opptjent etthundre poeng. - Intensjonen var å motivere ansatte til å trene, og gjøre det de liker å gjøre. Om det var å gå en tur eller å sykle. Vinneren gikk ikke til den som hadde mest poeng, men ble trukket tilfeldig av de som hadde opptjent minimumsgrensa av poeng, sier Rollmoen avslutningsvis til nettavisen.