Salangen-Nyheter

Løypene er preparert:

Finn frem skiene

Skisporet.no kunne varsle om at skiløypen er nylig preparert.

SELJESKOGEN: I helga kom endelig snøen også til Salangen. Leder av Salangen IF-Ski, Inger Kristin Hognestad sier at nå er det bare å finne fram skiene og kose seg i skiløypa.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Natt til søndag lavet det et hvitt snøteppe over Salangen, og det tok ikke den lange tiden før tråkkemaskinen var ute og preparerte løypenettet til skientusiastene. Allerede mandag formiddag var tråkkemaskinen ute i Seljeskog  og Inger Kristin Hognestad sier at det er nå bare er å ta på seg skiutstyret å bruke løypenettet så lenge snøen holder. - Jeg ble veldig glad når snøen endelig bestemte seg for å komme, sier hun veldig fornøyd til nettavisen. Mandag kveld kunne Salangen IF-Ski ha sin første skitrening med ordentlig snø på bakken med nypreparerte løypenett. Hognestad minner også salangsværinger om at løypenettet er til alle så lenge lysene er slått på. - Vi håper løypa blir godt brukt, sier hun avslutningsvis til nettavisen.

Følg tråkkemaskinen

I fjor monterte Salangen IF-Ski en GPS på tråkkemaskinen som varsler om når løypene ble sist preparert og hvor tråkkemaskinen befinner seg. Noe som gjør en stopper for å reise til Seljeskog for å komme over dårlig preparerte skiløyper.

Se selv nå tråkkemaskinen var sist ute på skisporet.no - Husk å søke opp Salangen IF.