Salangen-Nyheter

Mange glade gjester på kulturhuset:

- Fint julebord i år også

Terese Thomasen og Anna Aglen Løkse fra SAFA hadde hovedansvaret for julebordet, men skryter av mange gode frivillige som stiller opp for å få arrangementet på plass. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Fredag kveld var det duket for seniorjulebord inne på kulturhuset på Sjøvegan. Hele sekstini gjester hadde meldt seg på dette koselige julebordet. Her ble det både musikk, dans og god julemat.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

I går, fredag var det seniorjulebord i Salangen kulturhus. Her hadde SAFA, sammen med frivillige stelt i stand og pyntet med flotte julelys og pynt. De hadde fått inn tre av medlemene i JenteBaluba til å synge, dans fra seniordanserne og JP Band som stilte med svingende dansemusikk. - Vi har jobbet en stund med forberedelsene til i kveld. Z-Interiør har vært veldig behjelpelige med pynt, slik at vi har fått det veldig fint her. Nå har vi dekt opp til sytti stykker som har meldt seg på dette julebordet som er for de som er stor nok til å kalle seg voksen, sier leder for SAFA, Anna Aglen Løkse og ler.

Jørgen Sundnes gledet seg til å danse, han skulle sammen med resten av seniordanserne ha en liten danseoverture i forkant av den ordinære dansen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Seniordanserne fikk i gang dansen 

Den danseglade Jørgen Sundnes hadde funnet frem finstasen og egnet skotøy og møtt opp til julebordet sammen med resten av seniordanserne. - Vi skal ha et par danser før den ordinære dansen. man kan vel kalle det for overturen til dansen. Vi vil gjerne få flere dansere med i Seniordanserne, så dette er en god mulighet til å vise oss litt frem, og kanskje rekerutere noen nye danseglade, forteller medlem i Seniordansen, Jørgen Sundnes til nettavisen.

En av de oppmøtte gjestene er Norodd Isaksen som har tatt turen til kulturhuset fra Løksebotn. Han har vært flere ganger på Seniorjulebordet, og skryter varmt over både stemningen og det sosiale. - Det er mye folk her, og flott stemning i tillegg til god mat og drikke, sier Norodd Isaksen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

De talentfulle medlemene fra JenteBaluba bød på flott sang og musikk. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Folkehelsekoordinator i Salangen kommune, Jorun Utne hadde fått den ærefulle oppgaven å ønske alle velkommen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Søstrene Hilde og Janne Hansen sto velkomstkomité og tok i mot gjestene og bydde dem på en liten velkomstdrink. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.