Salangen-Nyheter

Husk valgkort og identifikasjon:

Flere forhåndsstemmer

Valgansvarlig i Salangen Grethe Davidsen Kleppe opplever at stadig flere velger å benytte seg av muligheten til å forhåndstemme. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Forhåndsstemmegivningen er i gang, og det har på rådhuset i Salangen vært et jevnt sig av velgere som allerede har bestemt seg for hvem de ønsker inn på Stortinget og Sametinget. Det vil være mulig å forhåndsstemme frem til 8.september.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Siden 10. august har det vært mulig å gi sin forhåndsstemme til stortingsvalget. Valgansvarlig i Salangen kommune, Grethe Davidsen Kleppe forteller at det allerede har vært et jevnt sig av forhåndsbestemte velgere, og at antall velgere som forhåndstemmer ser ut til å stadig øke for hvert valg. - Jeg tror det er at det blir stadig flere som er opptatt på valgdagen, og velger derfor å benytte seg av å forhåndstemme, forteller Davidsen Kleppe ovenfor nettavisen.

- Husk identifikasjon, om du har glemt valgkortet kan vi ordne deg et nytt, forteller valgansvarlig ved Salangen kommune, Grethe Davidsen Kleppe. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Reiser rundt

Til og med 8. september vil det være mulig å forhåndsstemme på rådhuset i Salangen. Tirsdag 5. september skal de besøke Sjøvegan Videregående skole hvor det vil være mulig for studenter å stemme. I tillegg skal de også innom Salangen bo- og eldresenter. Ellers er det mulig å stikke innom rådhuset i Salangen hver dag, mandag til fredag fra klokken 10:00 til 14:00. Husk valgkort og identifikasjon.