Annonse
Salangen-Nyheter

Salangskarusellen 2010 avsluttet:

Flott trim- avsluttning

På bildet: Den siste Salangskarusellen gikk av stabelen sist onsdag. FOTO: TONE SÆBØ

På bildet: Den siste Salangskarusellen gikk av stabelen sist onsdag. FOTO: TONE SÆBØ

Salangen Friidrett avsluttet Salangskarusellen sist onsdag 13.oktober. De hadde løp fra Salangshallen med premieutdeling og sosialt samvær inne i hallen etterpå. Resultatlista for året ble også lagt frem.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det ble en vellykket avslutning på Salangskarusellen. Det var start fra Salangshallen, og løpet gikk langs Strandveien. 30 løpere stilte til start. Etterpå var det premieutdeling inne i kafeen på Salangshallen. Alle som hadde deltatt minimum 3 av 7 ganger fikk deltakerpremie. I tillegg ble 15 premier fordelt etter trekning på startnummere. I år har totalt 83 løpere deltatt på karusellen. 28 av disse fikk deltakerpremie.


Stolte vinnere

Snorre Nyland Pedersen, Mikkel Ånesen, Ingrid Fredheim, Erlend S. Daleng, Niklas Ånesen, Simon Løvhaug, Sander Løvhaug, Sander Daleng, Martine Daleng, Andrea H Daleng, Ariane Daleng, Andrine Daleng, Mathias A Jenssen ( 7 løp ), Lars N. Jenssen ( 7 løp ), Ivar Fredheim, Kristine Berg, Iver Walør Sagerup, Runar N. Pedersen, Veronika Daleng, Kenneth Daleng, Reidar Berg, Lill Eva Jenssen, Jostein Sagerup, Anne Vestermo Nesje, Einar Hauglid, Torbjørn Dahl, Erik Lomås, Odd Lomås.


På bildet:

Også de minste fikk premie for å ha deltatt i årets Salangskarusell. FOTO: TONE SÆBØ


To typer løp og ulike klubber

To av de sju løpene var kretsløp, og telte med i karusellen også. 34 løpere deltok bare på kretsløpet, som hadde deltakelse fra ulike klubber, men de er ikke med i tallet for karusellen. - Etter det vi vet er det første gang det har vært arrangert løpskarusell i sommerhalvåret. I år har vi valgt en modell med løp ulike steder i Salangen. Det har vært løp på Salangsverket, Laberg, Øvre Salangen, Idrettsheia, Vasshaug og fra Salangshallen, og onsdag har vært benyttet som løpsdag med unntak av de to kretsløpene, sier Odd Lomås i Salangen Friidrett. Til neste år er det forhåpentligvis ny runde med karuselløp.

Annonse