ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Vil konkurrere med andre arrangement:

- Føler oss som de minste

Lavangsværinger fra både nært og fjærnt samles under Lavangsvekka. Nå ønsker de å konkurrere med de større arrangementene. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

TENNEVOLL: Det er lenge til Lavangsvekka 2016 enda, og programmet er heller ikke klart. Levekårutvalget etterspør nå foreninger og folk om hvordan programmet skal være for Lavangsvekka i 2016 for å kunne konkurrere med andre kommuner.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Det tradisjonsrike arrangementet skal i år arrangeres i august måned, etter Isogaisa- festivalen og samtidig med skolestart. Det er enda ikke bestemt hva programmet skal inneholde. Komiteen går nå ut og etterlyser innspill på hva som skal gjøres i 2016. - Vi ønsker besøk i Lavangsvekka og vi ønsker at folk kjenner til oss. Kommunene rundt oss har mye større arrangementer og vi føler oss som de minste. Vi ønsker innspill på hvordan vi skal få oppmerksomhet og få besøk her. Levekårsutvalget skal i sitt neste møte drøfte Lavangsvekka 2017, og de ønsker innspill på opplegget for Lavangsvekka 2017, sier sekretær i hovedkomiteen, Anne Strømmesen til nettavisen.