Salangen-Nyheter

Reiser på tur til London:

- For faglig påfyll

Carina Berg Larsen (t.v) og Benedicte Figenschau gleder seg veldig til å reise. FOTO: GURO BJØRNSUND

SJØVEGAN: Klassen 2bua (Barne og ungdomsarbeider), og 2hea (Helsefagarbeider) ved Sjøvegan videregående skole skal på studietur i mars til neste år. Derfor har de nå startet flaskeinnsamling for å skaffe penger til reisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Klassen 2bua og 2hea reiser på studietur i mars 2018. De blir til sammen 20-22 stykker som skal reise i lag, pluss lærer og reiseledere. I den forbindelse har de begynt med flaskeinnsamling for å skaffe penger til turen. Det er første gang at yrkesfag reiser på studietur, og Carina Berg Larsen og Benedicte Figenschau gleder seg veldig til å reise. De skal være seks dager i London hvor de skal besøke skoler og sykehjem for faglig påfyll. - Det blir nok tid til litt shopping også, sier Carina og Benedicte. De skal blant annet besøke Big Ben og slottet mens de er der. Salangsværinger kan forvente seg å få besøk av elevene i de kommende dager.

Innsamling

Flaskeinnsamling har de annen hver måned, men de tar selvfølgelig imot hvis noen vil levere også. Dopapirsalg og kakebokssalg skal de også ha, men litt senere på høsten. Videre har de salg av mat i kantina på skolen, samt lotteri og pizzalotteri, for å skaffe mest mulig penger til reisen. Carina og Benedicte håper at flest mulig vil være med å støtte dem, så de kan få reise på tur. - Det vil være en opplevelse for livet, sier de til nettavisen.

ANNONSE
Annonse