Salangen-Nyheter

Krise i Salangen Idrettsforening - Fotball

Foreldrene stiller ikke opp

Leder i SIF Fotball, Ronald Martinsen (bildet) er fortvilt. - Jeg skjønner ikke hvor foreldrene til spillerne i SIF er blitt av. Det er svært få som vil bidra på dugnadsånd i klubben, sier Martinsen. Hvis ikke oppsluttningen av frivillige nå øker, blir SIF nødt til å trekke ut fotballag fra spill i serien.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det slites for tiden med å finne nok foreldre som kan bidra i idrettslaget med dugnad. - Vi får færre og færre foreldre som ikke vil stille opp og gjøre en innsats for klubben, og for ungene sine som er med i den, sier en fortvilt leder i SIF Fotball, Ronald Martinsen overfor nettavisen idag.

Måtte utsette årsmøte

Mandag kveld hadde fotballklubben sitt årsmøte, men måtte utsette saken om valg av værvene. Dette kom av at det ikke var noen tilstede som kunne bekle de enkelte tillitsvervene. - Vi har 6 til 7 verv som ikke er bekledd den dag i dag. Det er juniorgruppa som sliter mest. Der mangler vi leder, nestleder og sportslig leder. Også seniorgruppa sliter ettersom at ingen vil bekle rollen som leder for denne gruppen i klubben.

Blir å slite orginisatorisk

- Får vi ikke disse vervene på plass vil vi slite orginisastorisk med å få hjulene i klubben til å rulle rundt. Vi håper med å bruke media kan vi få folk informert, om tilstanden og få de bokstavelig talt "på banen" i denne saken, sier Ronald Martinsen. Han håper at flere foreldre kan være interessert å være med i klubben på en eller annen måte i den kommende periode.  Det er satt opp et ekstraordinært årsmøte i klubben den 6.mars kl. 18.00 på klubbhuset

Arkivfoto: Jon Henrik Larsen

ANNONSE
Annonse