Salangen-Nyheter

Karavika boligfelt:

Første hus er påbegynt

Onsdag begynte Sjøveganhytta arbeidet på første huset til Karavika boligfelt. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Onsdag var endelig alt klart for tømrerne ved Sjøveganhytta som kunne begynne på første huset til det nye Karavika boligfelt, og allerede fredag var første støypingen unnagjort.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Onsdag begynte byggearbeidet på det første huset som skal bli en del av det kommende Karavika boligfelt. Det er Sjøveganhytta som skal bygge dette Overhalla huset etter bestilling fra kunde. I følge prosjektleder og selger ved Overhalla, Morten Langnes er dette første boligordren  i dette boligfeltet, men legger til at han håper flere ordre vil komme inn.

Tømrerbrødre: Robert og Albert Hansen ved Sjøveganhytta. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Setter opp huset på to uker

Siden arbeidet startet på onsdag har de kommet godt i gang med sokkelen og førstkommende mandag er det klart til at rørleggeren an komme å legge bunnledningen. Deretter er det å tine grunn, isolere, legge radon-duk og armere. – Etter påske er det da klart for å sette opp de ferdige elementene. Da vil det ta i underkant av to uker om alt går etter planen å sette opp hele huskonstruksjonen, så er planen at huset skal være klart med nøkkelen i døra til fellesferien, forteller Langnes til nettavisen.

Prosjektleder og selger for Overhalla Hus, Morten Langnes. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

ANNONSE
Annonse