Salangen-Nyheter

Tine Fotballskole er på plass:

Fotballklar i år også

Det er 13. gang det blir arrangert Tine Fotballskole på Idrettsheia. ARKIVFOTO: VEMUND MATHIESEN

IDRETTSHEIA: Salangen IF arrangerer Tine Fotballskole i juni for barn i alder 6 til 14 år. Det blir ikke bare fotball, men det blir også en del lek. - De skal møtes for å øve på masse forskjellige øvelser som går på samhold, vennskap og glede, sier Guri Hind.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

For 13. gang skal "Tines Fotballskole" arrangeres i Salangen, 20. til 22. juni 2016. Tines Fotballskole arrangeres rundt om kring i landet. I Salangen skal Tine Fotballskole være på Idrettsheia. Påmeldinger er allerede klar. - Fotballskole er et aktivitets tilbud for barn mellom 6 til 14 år. Det blir tre dager med super artig forballaktiviteter på Idrettsheia mellom klokka 14.00 til 18.00. De blir trent av A-lag spillere fra laget, i tillegg får vi besøk  av Tromsø IL. De skal være med å lære opp unge som er med på fotballskole og de skal være med å se hvor flott vi får det til. Vi har allerede rundt 20 påmeldte, men vi regne med det kommer til å øke, sier Hind til nettavisen.

Fortsatt god plass

Allerede har en god del meldt seg på Tine fotballskolen, men det er enda god plass. Påmelding kan gjøres ved å sende e-post til gurihin@online.no eller trine-da@online.no.