Salangen-Nyheter

Omprofilering av Lavangen Byggeindustri:

Fra industri til byggfag

Lavangen Byggeindustri går nå over til en ny kjede, som heter Byggfag.

TENNEVOLL: Et nytt år bringer mange nye muligheter, og for Lavangen Byggeindustri betyr det en helt ny kjede. - Kundene våre blir ikke å se den største forandringen, annet enn omprofileringen og noen få varer som endres, sier Lars-Petter Nilssen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Et nytt år står for døren, og da skjer det som oftest mange forandringer i både bygd og by. Noen endringer er naturlig vis større enn andre, og for lavangsværinger og besøkende utenom er det én spesifikk endring for nyåret som er lett å observere. - Vi går inn i det nye året som ny kjede, nemling Byggfag. Vi vil bli mer konkurransedyktig og selvstendig i drift, så jeg gleder meg til året som kommer, sier Lars Petter Nilssen til nettavisen.

Gjøres enklere

Nå som Lavangen Byggeindustri skifter kjede til Byggfag kan det lett undres rundt på hva som blir å forandre seg for butikken i Lavangen. Nilssen kan bekrefte ovenfor nettavisen at kundene deres ikke blir å se en så stor forandring. - Kundene våre blir nok å merke litt av omprofileringen vår, og noen få grupper av varer i butikken som endres, men ellers blir alt det samme. Vi tilbyr de samme servicetjenestene vi alltid har gjort, sier Nilssen fornøyd, og legger avsluttende til de også har fått nye datasystemer som skal få ting til å gå mer effektivt i butikken. - Vi har blant annet fått en håndterminal som gjør ting mye mer enklere for oss. Det skal ikke gå i lapper lenger, for å si det sånn, forteller Nilssen og ler.