Salangen-Nyheter

Oppankret seilbåt i Dalen:

Franskmenn på utflukt

Den mystiske seilbåten i Dalen, er eid av Olivier Pitras og selskapet 69Nord. FOTO: ESPEN BLESS STENBERG/NYTTINORD.NO

DALEN: Det kom mange tips inn til redaksjonen i nettavisen idag om seilbåt i Dalen. Etter grundig leiting, kom nettavisen fram til at det er 10 franskmenn som er på besøk.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Nettavisen kom etter mye fram og tilbake, i kontakt med franskmannen Olivier Pitras, som driver selskapet 69Nord. Han kunne fortelle at han for første gang har tatt med seg turister til Salangen. - Salangen er et spennende område, og derfor har jeg nå lagt opp turen til dette området, sier Pitras til nettavisen.

Utforsker

69Nord er etablert i Tromsø, og de fleste turene Pitras tar med seg turister på, er til Lyngen. Han er imidlertid alltid ute etter nye spennende områder, og sier at han etter all sannsynlighet vil komme tilbake til Salangen. - Det er fine fjell for skikjøring i dette området, og vi vil nok utforske det nærmere, sier han.

Rolig

I kveld tirsdag går turen sørvest mot Harstad, men det vil gå rolig for seg. Ikke før fredag skal båten klappe til kai i byen. - Vi vil besøke flere steder på vår vei mot Harstad, avslutter Pitras.