Salangen-Nyheter

Positive tanker for fremtiden:

Fremdeles håp for drift

Daglig leder ved Salangen Helserehab, Inger-Ann Fossli sier at man enda jobber med muligheter for videre drift. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Ledelsen ved Salangen Helserehab har ikke gitt opp håpet om videre drift ved senteret. - Vi jobber enda med muligheter for videre drift, men vi har dårlig tid, sier daglig leder, Inger- Ann Fossli (bildet) til nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Nettavisen har tidligere skrevet at 1.mai må det være avklart om hva som skjer videre med Salangen Helserebab og videre drift. I den siste uken har det vært hektisk møtevirksomhet ved institusjonen i Elvelund. Det kan daglig leder Inger- Ann Fossli bekrefte ovenfor nettavisen. - Ja, vi hadde personalmøte på onsdag. De permitterte ansatte ble orientert fra styremøtet dagen i forveien, og at det jobbes med aktuelle aktører for å få til videre drift, sier Fossli positivt.

Har dårlig tid

Dessverre er det ikke alt som er klart enda i forhold til videre tankegang om virksomheten, men en ting er sikkert at tiden går. -  Ja, ting må nå skje ganske raskt, men de ansatte vi hadde på møtet oppfattet det som positivt at det ennå var håp for fortsatt drift ved Salangen HelseRehab, sier Inger- Ann Fossli glad.  Hun avslutter med å fortelle at de skal ha møte med de tillitsvalgte i neste uke, og at det skal være ett styremøte i midten av mai.