Salangen-Nyheter

Beboere på KOA får turntrening:

Fremtidige turnere?

- Frivillige organisasjoner er viktige bidragsytere for en god integrering og utvikling for guttene våre, sier enhetsleder, Tove Marie Sletten, ved KOA Omsorgssenter i Salangen.

SJØVEGAN: Tidligere denne uken hadde beboere på KOA Salangen sin fjerde turntrening. - Kanskje det er noen fremtidige turnere her, sier turninstruktør Vilde Rasmussen til nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Gjennom ett samarbeid mellom tidligere SIF-Turn medlem, Vilde Rasmussen og enhetsleder Tove Marie Sletten ved KOA Omsorgssenter i Salangen har guttene på senteret fått treningstid i Salangshallen for å drive med turn. Tidligere i forrige uke hadde de sin fjerde treningsøkt, og turninnstruktør Vilde Rasmussen kunne konstatere at de har kommet kjempelangt. - Vi har vært igjennom det grunnleggende og de har vist stor utvikling siden oppstart. Det er viktig at de behersker dette før vi kan gå videre, sier en tydelig fornøyd Vilde Rasmussen. Hun understreker at det hadde vært fint å få inn flere gutter i turn-troppen, og hun tenker da at guttene i alderen 12 og 15 år er spesielt hjertelig velkommen.

Spreke gutter

Det er ingen tvil om at disse guttene er full av energi og entusiasme. - Det hele startet med at vi tok dem med på juleoppvisningen til SIF-Turn, og de var tydelig inspirert og gav utrykk for at de også hadde lyst til å drive på med dette. Vi bestemte oss for å ta deres entusiasme på alvor og var så heldige å komme i kontakt med Vilde. Planen er at vi etter hvert trekker oss ut og at SIF Turn overtar troppen, så dette tror jeg både SIF Turn og Salangens befolkning vil nyte godt av, sier nestleder ved KOA Omsorgssenter i Salangen, Tove Sletten.

Gleder seg til oppvisning

Sletten gleder seg til SIF Turns våroppvisning. - Jeg har stor tro på at guttene vil bidra svært positivt både på og utenfor banen. Må si jeg er positivt overrasket over lokale aktører i denne sammenhengen så vel som SIF- Fotball og Salangen- Nyheter. Dette og andre (frivillige) organisasjoner er viktige bidragsytere for en god integrering og utvikling for guttene våre, avslutter Tove Marie Sletten til nettavisen.