Salangen-Nyheter

Fjellkysten med nytt konsept:

Frokost til håndverkere

- Det blir en typisk hotellfrokost med egg, bacon, grove vaffler, minipølser og smoothie, med andre ord en god, sunn og variert frokost, forteller medarbeider ved Fjellkysten, Aurora Lyngmo Olsen.

TENNEVOLL: Mandag 3.april inviterer Fjellkysten Gjestehus alle entreprenører i Lavangen og nærområde til håndverkerfrokost, grunnen er at de ønsker å fremme samarbeidet mellom entreprenørene i nærområdet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I forbindelse med arbeid på hotellet for en stund siden luftet ledelsen for Fjellkysten en idé for de håndverkerne som var der å jobbet. - Vi forhørte oss med de lokale håndverkerne om det ville være av interesse å arrangere en håndtverkerfrokost for alle lokale håndverkere og dette syntes de var en god idé, driftsleder ved Fjellkysten, Marte Skrikerud.

Håper det vil bli et naturlig samlingsted

Idéen er at Fjellkysten skal holde denne frokosten første mandag i hver måned, og de håper at dette skal kunne bli et naturlig samlingsted for de lokale entreprenørene. - Frokosten begynner klokken 07:00 og det serveres en kraftig frokost med egg, bacon, bønner og mere til. Man skal ikke undervurdere verdien av å starte dagen med en god frokost, oppfordrer driftsleder ved Fjellkysten, Marte Skrikerud.