Salangen-Nyheter

Onsdag 14. februar er det seniorkino:

Fugelli på lerretet

Onsdag 14. februar vises Per Fugelli - Siste Resept på seniorkinoen i Salangen.

SJØVEGAN: Onsdag 14. februar er det seniorkino i Salangen, da skal filmen om Per Fugelli vises. Leder i pensjonistforeningen håper og tror at interessen for denne filmen vil være hos mange.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 25.01.2018 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

Dokumentarfilmen Per Fugelli - Siste Resept er resultatet av at filmskaper Erik Poppe fulgte den engasjerte sosialmedisineren Per Fugelli i ett og et halvt år. Denne filmen vises i Salangen kino den 14. februar i forbindelse med seniorkinoen. Leder i Salangen pensjonistforening, Inger Evensen synes det er et interessant og aktuelt tema, og tror det er mange som vil være interesserte i å se denne filmen. – Per Fugelli var en fin person, som var åpen med sin sykdom og var veldig engasjert i samfunnet, forteller leder i pensjonistforeningen.

Håper filmen vil trekke folk

SAFA har som kjent fått i gang tilbudet om en aktivitetsbuss som vil være tilgjengelig i forbindelse med blant annet seniorkinoen. – Aktivitetsbussen synes jeg dette er et flott tiltak for å få folket inn til bygda for sosiale sammenkomster og aktiviteter. Det er bare å håpe at folk vet å benytte seg av dette tilbudet når det nå er lagt opp til det, opplyser Evensen.