Salangen-Nyheter

Millionfisken 2017:

Gått etter forventningene

Leder i hovedkomiteen for Millionfisken AS, Jørn Myrlund forteller til nettavisen at salget på Millionfiskenpass har gått bra. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Siden 9. desember har Millionfisken- passene til neste års runde med den grensesprengende fiskekonkurransen vært mulig å kjøpe, og ifølge leder Jørn Myrlund har salget gått over all forventning.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

I tradisjonens tro kan alle fiskeentusiaster og festivalglade mennesker sikre seg et pass til redusert pris, eventuelt som en flott julegave for de som vil sette pris på en sommerlig opplevelse i Salangen kommunes vakreste årstid, ikke bare med en konkurranse med en vanvittig premie, men også store musikalske opplevelser fra hovedscenen i Sjøvegan.

Over all forventning

Leder i hovedkomiteen for Millionfisken AS, Jørn Myrlund kan fortelle at salget av Millionfiskenpass har vært god så langt i år - Vi blir å telle dem opp over nyttåret. Da får vi et nøyaktig tall på hvor mange pass som har blitt solgt, men så langt har salget gått etter forventningene våre, sier lederen i hovedkomiteen fornøyd til nettavisen. Myrlund legger til avsluttende at de over nyttår blir å avsløre mer av innholdet til Millionfisken 2017.