Salangen-Nyheter

Tomme hyller:

- Gikk mer enn vi trodde

- Jeg hadde ingen idé at det ville slå så fort til, sier Agnar Magne Fossbak. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: I forrige uke fikk Coop Extra Sjøvegan levert et nytt varmmat-konsept fra Dyrøy Mat. Daglig leder ved Coop Extra ble overrasket da han ankom på jobb i går og oppdaget at hyllene var tomme.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

I samarbeid med Dyrøy Mat fikk Coop Extra på Sjøvegan levert i forrige uke et helt nytt konsept av varmmat. Et god variasjon av lunsjretter har vært den varegruppen som folk har etterspurt lenge etter, og over helga var hyllene allerede blitt tomme. - Det gikk enormt i helga, jeg var redd for at jeg måtte kaste noe da jeg ankom jobb på i går, men det var ingenting igjen. Jeg måtte faktisk ringe Tore ved Dyrøy Mat som ble helt satt ut da jeg måtte etterspørre om mer, sier daglig leder Agnar Magne Fossbakk ved Coop Extra Sjøvegan.

Luksusproblem

Fossbakk tar de tomme hyllene som et signal på en suksess av det nye tilbudet, og at dette i første omgang var et forsøk for å føle seg frem på markedet. - Dette viser at dette var den varegruppen vi manglet. Om etterspørselen er stor må jo Dyrøy Mat produsere mer, og da må han vel ha flere ansatte for å dekke behovet. Noe som vi ønsket i første omgang, å hjelpe med å skape et arbeidsmarked, sier Fossbakk avslutningsvis til nettavisen og legger til at den nye leveransen vil stå i hyllene i allerede ved åpningstid tirsdag.