Salangen-Nyheter

Får skyhøye rangeringer:

- Gjestene er fornøyde

- Det er ikke lett å få så høy rating, vi er glad for at gjestene er så fornøyde, forteller daglig leder ved Garsnes Brygge, Andreas Utstøl. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

GARSNES: Garsnes Brygge har de siste årene opplevd rekordhøye rangeringer fra sine gjester. I 2014 og 2015 hadde turiststedet en rangering på 9.1, mens de nå har gått opp til 9.3.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På Garsnes Brygge har de et felles mål om å yte ekstra god service til sine gjester. Dette har de nå fått sin belønning for med skyhøy rangering fra fornøyde gjester. - Jeg tror dette kommer av at vi møter våre gjester på en ordentlig måte, og at vi holder en uformell og avslappet stemning for våre gjester, forteller daglig leder Andreas Utstøl i et intervju med nettavisen.

Uformell stemning

Det er ingen krav om å være formelt bekledd hverken for gjestene eller for de ansatte ved Garsnes Brygge, dette mener Utstøl har en avslappende og befriende effekt, noe som han tror gjestene setter stor pris på. - Jeg tror at om man prøver for hardt på at alt skal være så stivt kan det lett bli tull, dette er selvfølgelig ingen fasitsvar, men ut i fra rangeringene tror jeg dette er en viktig faktor, sier Andreas Utstøl.

Garsnes Brygge har fått helt ny marina og molo. FOTO: PRIVAT.

Rent og ordentlig

På nettsiden til turiststedet har de fått topp poengsum på renhold, Utstøl understreker at de setter stort fokus på at det skal være rent og ordentlig, dette er en visjon alle ansatte deler, og han legger til at både nyansatte og vikarer også fort blir fanget av deres høye standard. - I dette yrket er man nødt til å være på hugget, vi har vært veldig heldige med alle som har jobbet hos oss, og de har fort skjønt vår visjon, forklarer Utstøl videre.

Nye rorbuer og marina

I løpet av de siste årene har Garsnes Brygge vært preget av nybygging og anleggsarbeid, målet nå er å få ferdigstilt alle prosjektene, deriblant tre nye rorbuer med totalt seks leiligheter, ny molo og marina, samt terrengarbeid og planting. - Vi begynner nå å nærme oss slutten på arbeidet og ser frem til alt står ferdigstilt, forteller daglig leder ved Garsnes Brygge, Andreas Utstøl. Han avslutter med å oppfordre alle fremtidige gjester til å gi sine tilbakemeldinger, slik at de kan fortsette å forbedre seg.

Garsnes Brygge kan tilby flotte bademuligheter i umiddelbar nærhet.