Salangen-Nyheter

Søker sponsor til lokal LAN-party:

Gjør klar til LANghelg

Det samla gjenget ved 2IKT jobber på spreng for at alt skal være på plass for årets omgang med Sjøvegan LAN. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Det planlegges nå nøye og hardt opp til Sjøvegan LAN som skal gå av stabelen i mars, og nå søker de 13 elevene ved 2IKT på Sjøvegan VGS etter sponsorer som vil være med å få det hele i gang.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Ungdomsbedriften pLAN UB, som består av et flott gjeng på 13 elever som går 2IKT ved Sjøvegan videregående skole. Hvert år får klassen en oppgave om å sette opp og arrangere Sjøvegan LAN, som nå har kommet til sitt 14 år på rad. Det er sponsormidler som gjør at de kan holde dette årlige arrangementet, og nå søker klassen etter ivrige sponsorere. Elev, og kontaktperson for pLAN UB, Sondre Tunheim kan love mye oppmerksomhet til de som hjelper gruppa fram mot Sjøvegan LAN. - Vi setter stor pris på støtte i form av utstyr, premier, eller penger. Vi har da bannerplass, reklame på storskjerm som sendes med spillene, i tillegg til at det deles via Facebook og på Twitch, da vi streamer konkurransene direkte på nett i år, sier Tunheim fornøyd til nettavisen. Sjøvegan LAN starter fredag 9. mars og varer ut søndag 11. mars.

Sondre Tunheim kommenterer at interessen blant elevene ved skolen allerede er ganske høy før de åpner til å forhåndsbestille seg sitteplass. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Semi-proffe lag

Å arrangere et LAN er ingen enkel oppgave, og er med på å gi gjenget masse gode erfaringer gjennom å utvikle både ungdomsbedriften og det med å gjennomføre arrangement i en slik størrelse. Sjøvegan LAN er eller ikke bare for de som bor lokalt i området. Tunheim deler med nettavisen at de i fjor fikk et nokså spesielt besøk fra Tromsø. - Et semi-proft lag som deltok, og vant sølv på Telenorligaen kom til Salangen i fjor. De ble faktisk slått av et lokalt lag, så det er sannsynlig de kommer tilbake for revansj, avslutter Tunheim og ler. Forhåndsbestillingen av sitteplass til Sjøvegan LAN åpnes senest 19. februar.