Salangen-Nyheter

Gode produkter på fylkesmessa:

- Gjorde det de likte best

Ungdomsbedriften "Den Lille Havfruen" produserte smykker og pynt inspirert av sjøen.

Ungdomsbedriften "Den Lille Havfruen" produserte smykker og pynt inspirert av sjøen.

TROMSØ: Fylkesmessa for beste ungdomsbedrift ble arrangert på Jekta Storsenter i Tromsø tirsdag. Der møtte det frem 300 elever, alle med gode produkter.

Publisert:

Annonse
Annonse

På fylkesmessa på Jekta Storsenter i Tromsø ble det vist frem mangen spennende og gode produkter til de fremmøtte. Over 300 elever skulle vise fram sine ungdomsbedrifter fra hver sin respektive stand. De måtte også ha scenepresentasjoner og overbevise dommerpanelet i intervjuer.

Ikke helt perfekt

Dagen startet med litt drama der elevene møtte opp og bordene de skulle bruke ikke var satt opp. Det tok ikke lang tid før alt var på plass og dagen kunne begynne for fullt. Tone Beate Sæbø, lærer ved Salangen skole, veiledet elevbedriftene Taco Fiesta, Deez Chips og Den Lille havfruen fra Salangen. Hun forteller at turen til Tromsø har vært lang, men at dagen gikk kjempe bra. - Jeg er fornøyd med arbeidet både før, under og etter fylkesmessa som elevene har utført. Dessverre så klarte vi ikke å overbevise dommerne, men motet til elevene er fortsatt oppe, avslutter Sæbø til nettavisen.