Salangen-Nyheter

Ny språk-kafé:

- Gjøre noe ekstra

Gunnar Sæbø plasserte elevene slik at bordene hadde ulike nasjonaliteter. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: For første gang ble det arrangert språk-kafé på Sjøvegan videregående skole. - Målet er å bli kjent med hverandre og forhåpentligvis finne nye venner slik at det blir enda bedre å være elev på Sjøvegan videregående skole, sier lærer Gunnar Sæbø.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I går var elevene samlet inne i kantina på Sjøvegan videregående skole for å ta del i den aller første språk-kafeen. Det var samlet litt i underkant av 30 ulike nasjonaliteter for å skape nye bånd mellom elevene. - Vi fikk Benjaminprisen i januar og da var det elevene som sa at vi burde gjøre enda mere for å bli kjent med hverandre, tvers av nasjonalitet og språk. Det er en regel her i dag, og det er at i dag skal det prates norsk, sier Gunnar Sæbø som er en av initiativtakerne bak arrangementet.

Sæbø inviterte alle til den første språk-kafeen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Håper på en god start

Sæbø kommenterer videre at dette er for å bli kjent med hverandre og håper at noen vil i hvert fall finner nye venner. - Så lenge at noen får en ny venn vil det være en suksess. Vi tar denne dagen i første omgang, men jeg kan si at det vil bli flere. Jeg kan ikke svare på hyppighetene på det enda. Vi skal se hvordan dette går og så tar vi det derifra, avslutter Sæbø til nettavisen.

ANNONSE
Annonse