Salangen-Nyheter

Kafèhygge på SAFA blir endelig realitet igjen

- Glad for å kunne åpne igjen!

Det er alltid kaffe, kaker, god stemning og hyggelig samvær på SAFA på de ukentlige kafedagene på SAFA. ARKIVFOTO: CAMILLA FINVIK

Førstkommende onsdag er det igjen Onsdagskafe på SAFA. Etter lengre tid med nedstegning er det godt å endelg kunne møtes igjen, melder sentralen på sine Facebook- sider. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Frivillighetssentralen i Salangen er i den gamle doktorgården på Sjøvegan, og de har faste onsdagskafé-dager hvor ulike foreninger i kommunen har ansvar for kafédriften. Dette samarbeidet er det Pensjonistforeningen, LHL, Demensforeningen og Salangen Røde Kors som står for.

Hente og bringe

En gang i måneden er det onsdagskafé.

- Man kommer når man vil, og går når man vil mellom klokken 10.00 og 14.00, sier Anna Aglen. Hun forteller også at frivillighetssentralen har en egen buss som kan frakte personer til og fra sentralen.

- Det er bare å ringe oss for bestilling. Gjerne dagen før, så ordner vi det slik at man kan bli hentet hjemme, sier Aglen.

Ønsker "nye" ting

Hvis du har noe hjemme du ønsker å kaste eller kvitte deg med, så håper damene på BruktBua å komme i kontakt med deg før du kvitter deg med det.

- Vi ønsker oss alltid ting og tang. Vi tar gjerne i mot småmøbler, kjøkkenutstyr, duker, pyntegjenstander, skjerf og smykker, da vi har begrenset med plass og kapasitet, avslutter Aglen.

ANNONSE
Annonse