Salangen-Nyheter

Familie fra Andenes:

Glad for vaskepremie

På bildet: Kirsti og Børre Brynjulfsen fra Andenes vant vaskepremien til en verdi av 10.000 kroner. FOTO: JON HENRIK LARSEN

På bildet: Kirsti og Børre Brynjulfsen fra Andenes vant vaskepremien til en verdi av 10.000 kroner. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Familien Brynjulfsen fra Andenes vant vaskemaskin og hygiene- produkter til en verdi av 10.000 kroner under årets Millionfisk-konkurranse. Forleden ble premien delt ut.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det var under årets Millionfisken- arrangement at Coop Prix på Sjøvegan arrangerte en konkurranse som gikk ut på at man måtte gå innom de ulike butikkene på Sjøvegan og få et stempel på et skjema. Dermed var man med i konkurransen om å vinne en vaskemaskin og hygieneprodukter for ett års bruk. - Dette var en konkurranse jeg fikk til for å skape mer trafikk på de ulike butikkene på Sjøvegan under Millionfisken i år, sier butikksjef Agnar Fossbakk på Coop Prix Sjøvegan.


Mange var med

Det var mange av de som besøkte Salangen under Millionfisken i år, som ble med på konkurransen. Men det kunne bare bli en vinner. Denne gangen var det Kirsti og Børre Brynjulfsen fra Andenes som ble vinnere av premien. - Vi fikk en veldig trivelig telefon fra butikksjefen, han Agnar om at vi hadde vunnet konkurransen. Vi var ikke tilstede på premieutdelingen på Millionfisken i år, så derfor fikk vi ikke vite det med en gang, sier Kirsti Brynjulfsen som er kjempeglad for vaskemaskinen og ett års forbruk av hygiene og vaskemidler fra Coop Prix på Sjøvegan.


Skal dele litt

Ekteparet fra Andenes har to ungdommer, som begge går på skole og studerer i denne tiden. - Vi kommer til å dele hygiene og vaskeproduktene med dem også. De trenger disse produktene også, sier Kirsti Brynjulfsen fornøyd. Hun forteller at vaskemaskinen fra Whirlpool kommer til å passe godt på badet hjemme på Andenes.


Topp arrangement

De to Andenes-væringene skryter uhemmet av Millionfisken i år. - Det var et kjempeflott arrangement. Jeg er bare så overrasket at dere fikk til et slik stor og flott arrangement her på denne lille plassen, sier Børre Brynjulfsen og smiler. Han deltok også i Sjøvegan River Race. Men det ble ikke hans bade-and som ble vinner. - Nei, det gikk ikke så bra. Men vi satser på bedre lykke til neste år. Da tar vi også med oss flere folk fra Andenes på arrangementet her, avslutter Børre Brynjulfsen fornøyd.

Annonse