Salangen-Nyheter

SIF Turn markerte 30 års jubileumet:

Gledesfyllt turnshow

På bildet: Det var utrolig mange flotte prestasjoner som ble visst frem til publikum på juleoppvisningen lørdag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

På bildet: Det var utrolig mange flotte prestasjoner som ble visst frem til publikum på juleoppvisningen lørdag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Lørdag formiddag var den årlige juleoppvisningen til SIF Turn, men også feiringen av 30 års jubileumet til turngruppen i bygda. Etter 30 år er like mange unge turnere engasjert i idretten som ved oppstarten i 1980.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Salangshallen var pyntet med ballonger og bursdagsglade unger lørdag formiddag, når Salangen IF Turn skulle markere sitt 30 års jubileum. Det var også tidspunktet for den årlige juleoppvisningen. Alle aldersgruppene innenfor turnforeningen visste seg fram, med det de hadde øvet på igjennom høsten. Men mest sjarmerende var nok de aller minste, som med fin musikk balanserte lett igjennom sitt program på juleoppvisningen. Også særtroppen som har gjort det stort innenfor fylke og nasjonale stevner den siste tiden deltok med sitt egetkomponerte program.

Store prestasjoner

Det var en tydelig stolt leder Hilde Løvberg i SIF Turn som kunne fortelle om det som hadde skjedd den siste tiden, med tanke på de ulike mestringene som utøverne hadde gjort. - Vi står veldig sterkt. Og det er veldig stort at vi har kommet så langt på ulike mesterskap det siste året, sa Løvberg til de rundt 150 personene som hadde møtt frem i hallen.

På bildet:

Også de aller minste turnerne hadde øvd godt på sitt program til juleoppvisningen. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Så tilbake i historien

Nina Rasmussen som har vært aktiv i turngruppen igjennom mange år, fikk den store æren av og oppsummere litt fra de 30 årene som har gått. - Det er veldig stort at vi er 30 år i dag. Det som også er veldig artig er at vi omtrent like mange turnere i dag, som vi var når vi startet opp den 9.november i 1980, sa Rasmussen til forsamlingen. Hun gikk igjennom de store "høydene" i SIF Turns tretti år, med musikk av Abba som også var store og populære på den tiden turngruppa ble startet i Salangen.


Se videosnutt fra lørdagens juleoppvisning og jubileum:

Annonse