Salangen-Nyheter

Millionfisken AS og Salangen-Nyheter AS:

God avtale for begge

Leder for Millionfisken Kurt Jan Kvernmo og Salangen-Nyheters eier og redaktør Jon Henrik Larsen med den underskrevede kontrakten. FOTO: GRY MALIN MYRLAND

SJØVEGAN: Årets Millionfisken- arrangement er planmessig godt i gang, og i går tirsdag kom enda en aktør med på banen. Millionfisken og Salangen-Nyheter AS har nå skrevet under på en samarbeidsavtale om profilering.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Millionfisken har allerede inngått en avtale med Nord-Norsk Kommunikasjon i Brønnøysund når det gjelder markedsførings- og web-siden til årets Millionfisken- arrangement. Nord-Norsk Komunikasjon er drevet av Bjørn Erik Jansen som opprinnelig er salangsværing og som har jobbet som journalist. Så dette ligger jo innenfor intensjonen til Millionfisken om å bruke lokale aktører. Men nå er altså enda en samarbeidspartner i boks.

Profilering

Avtalen mellom Salangen-Nyheter AS ved Jon Henrik Larsen og Millionfisken er med på å gi en enda bedre profilering av arrangementet Millionfisken.- Denne avtalen er viktig både for å få en bredere markedsføring av Millionfisken og samarbeidet og inkluderingen av det lokale næringslivet. Noe som Salangen-Nyheter er en viktig og naturlig del av, sier leder for Millionfisken-arrangementet 2012, Kurt Jan Kværnmo. Han påpeker også viktigheten av å ha med seg alle de lokale aktørene i denne prosessen og at det er en vinn- vinn situasjon for alle. Millionfisken er jo ikke bare en fiskekonkurranse som de selv sier. Dette skal være ei festhelg for hele familien.

Media

Eier og sjefsredaktør i Salangen-Nyheter, Jon Henrik Larsen sier at denne avtalen er en god avtale som gir en gjensidig profileringsverdi for begge parter.- For oss i Salangen-Nyheter er Millionfisken et arrangement som passer vår profil veldig godt. Positive nyheter - og glade begivenheter i Salangen, sier Jon Henrik Larsen. Millionfisken er også det største direktesendte arrangementet for Salangen-Nyheter AS når det kommer til den tekniske biten, produksjonsmessig og logistikk.- Vi er ikke så store så vi leier inn ekstra folk i disse dagene, men det er likevel veldig positivt at Millionfisken tar kontakt og ser på oss som en viktig og naturlig aktør i lokalsamfunnet, sier Jon Henrik fornøyd.

Juli

Selve Millionfisken- arrangementet skjer den første helga i juli, nærmere bestemt 5.-til 8.juli. Men for at dette skal bli et vellykket arrangement må de starte tidlig, noe de har gjort. De holder foreløpig alle kortene tett til brystet, men etter planen skal avsløringen av hvilke artister som kommer, skje nå i slutten av mars.

ANNONSE
Annonse