Salangen-Nyheter

God innsats i dårlig vær

Lørdag formiddag ble det arrangert sonerenn på ski på Seljeskogen stadion. - Vi har hatt en fin lørdag. Heldigvis ødela ikke været helt i år, forteller Kurt Jan Kvernmo.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

På bildet

: Også Kathrine Kvernmo og Erik Lomås deltok på sonerennet, og gjorde en god innsats i skisporet.

Nærmere 130 skiløpere fant veien til Seljeskogen lørdag formiddag. I et litt regntungt vær ble det skirenn i klassisk stil. - Vi var litt uheldig med været. I fjor var vi nødt til å avlyse på grunn av været. Men i år så sto vi han av, sier Kurt Jan Kvernmo i Salangen IF Ski. Både de yngste løperne til de eldste veteranene kom trygt og godt i mål.

Sterk deltakelse

Salangen deltok sterkt i sitt eget sonerenn. Hele 17 løpere var i sporet i løpet av lørdagen. Men det ble så som så med plasseringene. Marte Nesje kom på 3.plass i klassen jenter 15 år. I klassen gutter 15 år var det Ørjan Mikal Antonsen som sørget for en 2.plass. I klassen jenter 16 år fikk Kathrine Kvernmo tildelt en 2.plass etter at løpet av var over. Mens Erik Lomås fikk en delt 1.plass i klassen gutter 16 år. Både han og Bardu-gutten Mikal Siljebråten kom inn på lik tid. - Jeg er ikke fornøyd med min plassering. Jeg kunne ha gjort det mye bedre, sier Kathrine Kvernmo til nettavisen. Hun ble slått av Bardu-jenta Eline Heimdal.

På bildet:

Hektisk i tidtaker-bua i Seljeskogen lørdag formiddag.

Alle foto: Jon Henrik Larsen