Salangen-Nyheter

Bra å være turist i Salangen:

- Godt belegg i sommer

Tor-Arne Chruickshank er fornøyd med sesongens omsetninger, og ser fram til høstens turiststrøm før snøen faller. FOTO: ALEKSANDER WALØR

ELVELUND: Elvelund Camping har i løpet av denne sesongen opplevd et godt besøksantall, og selv om værgudene ikke har vært de beste i sommer kan Tor-Arne Chruichshank skryte av årets omsetning.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Salangens campingperle Elvelund Camping har denne sommeren opplevd en god strøm med turister, campingentustiaster og fiskere, noe som gjør daglig leder Tor-Arne Chruichshank stolt over sesongens omsetninger. - Selv om været har vært litt grått, så har besøkstallet holdt seg høyt og stabilt. Det har vært veldig bra fiskevær, og fiskekortsalget har vært stor, sier han fornyød til nettavisen. Med plass til 70 vogner på Elvelund, og 40 flere på U4- området i Sjøvegan er det ingen mangel på bobilplasser, men Chruickshank kan kommentere at det ble så fullt under årets Millionfiske at de måtte si nei til besøkende som ønsket plass. - Arrangementet dro med seg mange mennesker, men utenom det er det plass her året rundt, sier Chruickshank til nettavisen.

Flere bobiler

Chruickshank kan fortelle at han i den siste tiden har observert flere bobiler og campingvogner på veiene. - Det merkes at det blir flere og flere bobiler på veiene, og Salangen er et populært sted å reise til, så det er jo veldig hyggelig, forteller Chruickshank. Elvelund Camping får ikke bare besøk av campingentustiaster, for den gode maten deres lokker også lokale besøkende. - Det er mange som kommer inn for å kjøpe seg soft-is for å kjøle seg ned, eller en middag. I år har søndagsmiddagen vært mest populær, hvor vi har servert saltkjøtt, sier Chruickshank fornøyd til nettavisen.

Åpent til vinteren

Normalt har Elvelund Camping stengt under vintersesongen, men Chruickshank kan fortelle at de skal for første gang ha åpent for bobiler og campingvogner på U4 i Sjøvegan sentrum i år. - Folk er flink til å ta vare på seg selv, så vi lar U4 området stå åpent for besøkende. Da kan de betale for seg på Best- bensinstasjon. Alt vi skal gjøre er å brøyte på vinteren slik at det er klart å bare parkere der. Siden det ligger nært sentrum tenker jeg det er veldig bra for butikkene i Sjøvegan, forteller Chruickshank.

- Det er så og si alltid bobiler og campingvogner her på Elvelund Camping, men det er alltids plass til flere, sier Tor-Arne Chruickshank. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Nye planer

Chruickshank kan fortelle om visse planer som er lagt fram for Elvelund Camping. - Vi har noen planer om å få bygd sanitærhus nede ved campingen på U4-området. Det er ikke sikkert at det blir klart til neste år, men vi skal jobbe med å få godkjenningene og praktisk planlegging. Planen er det de kan brukes av båtfolk og andre besøkende ellers. Vi legger stein på stein, så vi får se hvordan det går framover, avslutter Chruickshank fornøyd til nettavisen.

ANNONSE
Annonse