Salangen-Nyheter

Myrseth om Rønhaugs bortgang:

- Han har alltid vært der

Stortingsrepresentant for Troms, Cecilie Myrseth (Ap) har bare gode minner med partikamerat Eliseus Johan Rønhaug som nå er gått bort.
 Foto: Vidar Ruud / NTB

Stortingsrepresentant for Troms, Cecilie Myrseth (Ap) har bare gode minner med partikamerat Eliseus Johan Rønhaug som nå er gått bort. Foto: Vidar Ruud / NTB

Stortingsrepresentant for Troms, Cecilie Myrseth (Ap) minnes nå avdøde Eliseus Rønhaug med mange gode minner.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Nyheten om Eliseus Johan Rønhaug (91) bortgang 2.juledag har nådd også Stortinget og ledelsen i Arbeiderpartiet.

Stortingsrepresentant Cecilie Myrseth fra Lavangen minnes Rønhaug med bare gode minner.

- Først og fremst går mine tanker til familien. Det var trist å høre om hans bortgang. Han har hatt en lang og tro tjeneste for partiet. Jeg kom til å tenkte på at Eliseus alltid har vært der siden jeg ble med i politikken. Engasjementet hans for Salangen, landsdelen og jernbanen er det jeg først tenker på, sier Cecilie Myrseth til nettavisen i en kommentar.

Bemerket på Stortinget

Eliseus Johan Rønhaug var ikke personen som var redd for å ringe til ledelsen i Arbeiderpartiet og komme med meninger og forslag. Han var engasjert i flere saker enn bare det som angikk Salangen-samfunnet. Det merket flere stortingspolitikere seg.

- Jeg fikk en melding av stortingsrepresentant Sverre Myrli, som også hadde registrert at Rønhaug er gått bort. Han nevnte med en gang all kontakten Eliseus hadde tatt med han om Nord-Norge banen. Så det har blitt bemerket i hele partiet, også i sør, avslutter Cecilie Myrseth til nettavisen.

Annonse