Annonse
Salangen-Nyheter

Bendiktsen & Aasen konkursen

Han overtar boet etter Bendiktsen & Aasen

BB Eiendom AS har inngått avtale med Sparebank1 Nord Norge om overtakelse av boet etter konkursen til Bendiktsen & Aasen her i Salangen. Dermed blir svensken Anders Bäckman (bildet) den nye eieren på Salangsverket.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

På bildet:

Anders Bäckman er ny eier av boet til konkurslagte Bendiktsen & Aasen i Salangen.

Overtakelsen av boet har virkning fra og med 17.september 2008. Inkludert i overtakelsen er diverse utstyr, kjøretøy, eiendom og bygg. Det etableres et nytt selskap, BB Entrepenør AS, som blir underlagt Beckman Holdning i en konsernstruktur. BB Entrepenør AS er allerede i gang med oppstart av berørte prosjekter. Partene er enige om at beløpet for overtakelsen skal være konfidensielt.

Ny daglig leder

Arne Nergaard ansettes som daglig leder i selskapet BB Entrepenør AS og har tidligere arbeidet syv år i Bendiktsen & Aasen AS som anleggsleder. Selskapets virksomhet skal ledes fra nåværende lokaler i Salangen, med oppstart fra 1.oktober.


Få tidligere ansatte tilbake

Arbeidet med å få på plass tidligere ansatte og oppstart av prosjekter er allerede kommet langt. - Det vi gjør nå i Indre Troms passer fint inn i selskapets strategi. Målet vårt er å gjenskape det som en gang var i Salangen, nemlig en trygg , solid og lønnsomt virksomhet.


God strategi

Det at vi går i gang med et entrepenørselskap er helt i tråd med vår fremtidsrettet satsing i Nord Norge og strategi. BB Entrepenør AS kommer til å fremstå som et ambisiøst og seriøst selskap i sunn konkurranse med andre, sier Anders Becman som eier 100% av Beckman Holding AS.


Om selskapet

Beckman Holding AS er et ekspansivt foretak lokalisert på Medby Næringspark i Bjerkvik, Nordland fylke. Beckman Holding AS består av Beckmans Bygg AS, Beckmans Trehusfabrikk AS, Beckmans Trelastimport AS og BB Eiendom AS. Foretakene er etablert på en 80 mål stor tomt og 10 000m2 bygninger. - Vi er en totalleverandør, fra kundenes ideer til ferdige bygg. Vårt virkeområde er hele Nord-Norge og vår intensjon er å være best på kvalitet, service og pris, skryter Anders Bäckman.  

Hør mer om saken i radio/TV- programmet "Midt på dagen" mellom kl. 16.00 og 17.30 på Salangen-Nyheters WebTV i dag.

Foto: Jon Henrik Larsen

Annonse