Salangen-Nyheter

Håndlaget glassbrikker fra Salangen:

- Har lekt meg med laseren

- Det er kjempe gøy å få en så positiv response. Jeg blir så motivert, sier Bern-Egil Berntzen.

SJØVEGAN: Bernt-Egil Berntzen har igjen lekt seg med sin private laserkutter og har nå begynt produksjon av handlaget glassbrikker av tre.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Han forteller at ideen kom ifra da han spiste frokost på stuebordet og tenkte det kunne være kjekt med glassbrikker, etter bare noen dager senere var produksjonen allerede i gang. Brikkene er pyntet opp med ulike stedsnavn som folk i Salangen kan kjenne igjen. - Jeg brukte stedsnavn der folk bor og ferdes. Jeg har også begynt å produsere brikker med stedsnavn relatert til Bardu, sier Berntzen ovenfor nettavisen.

- Så lenge etterspørselen er der, må jeg vel lage flere, ler Bernt-Egil Berntzen. FOTO: PER ASBJØRN

Nå er de til salgs

Glassbrikkene kan fås kjøpt hos Z-Interiør på Sjøvegan. - De på Z-Interiør har vært veldig sjenerøse med å gi oss en hylleplass, sier Berntzen videre. Mary-Anne Winstanley ved Z-Interiør skryter over produktene til Berntzen og de har venteliste på produktene. - Brikkene er flotte, og vi skal få solgt dem så lenge han fortsetter å lage dem, ler hun ovenfor nettavisen. Det er ikke første gang Berntzen har levert noen av produktene sine til møbelbutikken i Salangen. - Det er artig å få den responsen jeg får, blir motivert til å lage flere, sier han avsluttende ovenfor nettavisen.

ANNONSE
Annonse