Salangen-Nyheter

Folkehelse- og frisklivskoordinator i Salangen kommune:

Har sagt opp sin stilling

Folkehelsekoordinator i Salangen, Siri Bjerkan har sagt opp sin stilling i kommunen. 15.mars i år håper kommunen og ha hennes erstatter klar. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Folkehelse- og frisklivskoordinator i Salangen kommune, Siri Bjerkan har sagt opp sin stilling i Salangen kommune. Hun har vært i stillingen siden 1.november i 2019. Hun kommer opprinnelig fra Inderøy i Trøndelag, og hadde tidligere vikariat som folkehelsekoordinator i Bardu kommune, før hun kom til Salangen. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

I et intervju med nettavisen i januar i 2020 skrøt Bjerkan av dugnadsånden i Salangen og det gode samarbeidet her mellom lag og foreninger:

- Jeg er blitt veldig godt mottatt i kommunen og øvrig av befolkningen.  Blitt kjent med mange hyggelige mennesker og ikke minst lag og foreninger, som jeg synes arbeider veldig godt.  I tillegg så er jeg imponert over den gode dugnadsånden her blant befolkningen i alle aldre, sa Siri Bjerkan til nettavisen.

Nå søker Salangen kommune etter en folkehelse- og frisklivskoordinator i 100% stilling. Kommunen håper at en ny søker kan være på plass i jobben fra og med 15.mars i år.